Hoi!

Wij zijn Kristof en Caroline. We leerden elkaar ooit als bloggers kennen. Door onze gezamenlijke interesse in alles wat met lekker eten te maken heeft, bleven we contact houden (meestal op restaurant ;-)) en kwamen we samen op het idee om Weekmenus.be op te starten.

Beide zijn we zelfstandige ondernemers, hebben een gezin en dus een druk leven. Ook al houden we van verse, huisbereide maaltijden; in combinatie met een druk gezinsleven is dat niet altijd een haalbare kaart. Tot we de kunst van het ‘mealpreppen’ ontdekten.

Door 1x per week (meestal zondag) een ‘meal prep day’ te houden, en dan op de weekdagen maximum nog een kwartiertje werk te hebben, lukt het ons beide plots wel, om dagelijks die verse, gezonde maaltijd voor ons gezin op tafel te zetten!

Caroline verdiepte zich in het maken van perfecte scenario’s voor die mealpreps, Kristof bouwde de website errond, en zo ontstond onze nieuwe service om jullie wekelijks een nieuwe mealprep aan te bieden. Met recepten van eigen bodem én exotische nieuwe ontdekkingen, aangepast aan de seizoenen. Een goede balans tussen heerlijk comfort food om van te genieten en gezonde gerechten, ook om van te genieten.

We hope you like it! We zijn dan ook benieuwd naar jullie feedback en staan open voor suggesties. Laat het ons weten!

Laat het smaken.

Caroline

Ik ben Caroline, de food enthousiast achter de blog Avocado van de Duivel. Al meer dan 9 jaar blog ik over mijn culinaire passies. Ik volgde een opleiding tot kok, en ik roer uiteraard erg graag zelf in de potten. Of ik schuif met evenveel plezier met mijn voeten onder het betere restauranttafeltje. Als ik er achteraf maar iets over kan schrijven!

Kristof

Ik ben Kristof, marketeer slash ondernemer slash papa van 3 hongerige monden. En als er tijd overblijft: liefhebber van het betere des levens, zoals een uitstekende fles wijn en dat leuke restaurantje dat ik net ontdekte. Altijd zin in een goed gesprek tijdens de lunch of bij een kopje koffie. Voor het leven fan van Jamie Oliver en Champagne Brut Nature.

Foto door Marta Majewska.